Sedona: Leer loslaten

“Pas als je loslaat wat niet bij je past, schep je ruimte voor jezelf”

 

Mensen zeggen dat loslaten moeilijk is….ontdek zelf hoe eenvoudig het is en hoe je jezelf en anderen kunt helpen bij het loslaten van gedachten en gevoelens die je ervan weerhouden het leven te leiden waar je naar verlangt. In de methode zitten raakvlakken met mindfulness en meditatie, maar dan heel praktisch. Je leer je mind op pauze zetten, waardoor je rust en vrijheid ervaart.

 

Herontdekken natuurlijk vermogen om los te laten

Vaak houden we negatieve gedachten en gevoelens in stand door hiervoor te vluchten, bijvoorbeeld door afleiding te zoeken of ze weg te stoppen. De Sedona Methode brengt je op een vriendelijke manier weer terug naar de natuurlijke manier van werkelijk loslaten. Die mogelijkheid tot loslaten hebben we allemaal in ons, we hebben het alleen afgeleerd.

 

 “De Sedona methode voor loslaten is een techniek die je elk moment ‘on the spot’ kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties”

 

Wat brengt loslaten als vaardigheid?

De resultaten van de Sedona methode zijn stress verlagend en inzicht gevend. Als je de methode leert toepassen ga je al snel merken dat er in je leven op allerlei terreinen dingen veranderen

  • Je kunt beter ontspannen
  • Voelt je energieker en positiever
  • Je gaat ruimere mogelijkheden zien
  • En kunt beter naar je intuïtie luisteren

“De Sedona Methode brengt rust en maakt ruimte voor verandering, laat je verrassen!”

 

Praktisch: leer werken met de basis van de methode in slechts 1 dag 

 Basis workshop Leer loslaten met Sedona:

In deze workshop maak je kennis met de uitgangspunten van de methode en leer je de basis van de techniek. We gaan aan de slag met verwelkomen en je ontdekt verborgen bestuurders. Het is een verzorgde dagworkshop inclusief koffie/thee, lekkers, lunch en een werkmap om daarna direct met de methode aan de slag te gaan. De investering bedraagt €120 incl. BTW.

 “Een training met volop ruimte om los te laten, bijzondere opdrachten, beelden die raken en vooral veel oefenen en humor”

 

Verdiepings workshop Leer loslaten met Sedona:

In deze workshop leer je spelen met de vragen en je ontdekt aanvullende technieken om nog beter los te laten, onder andere door twee conflicterende stellingen samen te brengen en naar de kern van een probleem te duiken. Het is een verzorgde dagworkshop inclusief koffie/thee, lekkers, lunch en een werkmap om daarna direct met de nieuwe kennis aan de slag te gaan. De investering bedraagt €120 incl. BTW.

  • Kom je met twee of meer? Dan geldt er een gereduceerde prijs van €110 incl. BTW per persoon
  • Na het volgen van de Basis workshop kun je kosteloos deelnemen aan intervisie bijeenkomsten om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en natuurlijk nog meer te oefenen.
  • Daarnaast worden er regelmatig thema-bijeenkomsten georganiseerd. Je kunt denken aan: loslaten van schuld en schaamte, bereik je doelen door los te laten, in je eigen kracht (los van de ander) en nog veel meer.

Zie de agenda voor de data

 

Wil je meer lezen? Klik dan hier……