Sedona: Laat het los

Mensen zeggen dat loslaten moeilijk is. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is en hoe je jezelf en anderen kunt helpen bij het loslaten van gedachten die je ervan weerhouden het leven te leiden waar je van houdt. Of om de emoties te laten gaan waar je last van hebt. In de methode zitten raakvlakken met mindfulness (in het NU zijn) en meditatie, maar dan heel praktisch. Je leer je mind op pauze zetten, waardoor je rust en vrijheid ervaart.

 

Introductieavond

Kom naar een introductie avond en maak kennis met de Sedona Loslaat Methode. Tijdens een introductie avond ontdek je of het wat is voor jezelf en je gezin of vanuit je professie als je coach, therapeut, psycholoog of arts bent om in te zetten voor je cliënten.  Je betaalt voor een introductie avond Eur 15,- inclusief BTW.

 

Vervolg: Basis workshop Sedona en Verdiepings workshop Sedona

Als je na de introductie avond enthousiast bent over de methode kun je in een vervolg leren om de methode toe te passen op je jezelf en anderen.

  • Tijdens de basisworkshop krijg je meer achtergronden en ga je werken met verwelkomen, verborgen bestuurders en loslaten als besluit.
  • Bij de verdiepingsworkshop pakken we de draad verder op met de basistechnieken en maak je daarnaast kennis met holistic relase en diving in

De basis- en verdiepingsworkshop Loslaten met Sedona zijn geschikt voor je eigen ontwikkeling en om bijvoorbeeld in je gezin aan de slag te gaan. Daarnaast is de workshop waardevol voor coaches, therapeuten en artsen die de methode ook professioneel kunnen inzetten. Je betaalt voor deze workshop Eur 120,- (inclusief BTW).