Leren spiertesten

...en hoe je vastzittende emoties en overtuigingen loskrijgt

Spiertesten is een hulpmiddel om beter naar jezelf te leren luisteren. 

Van jongs af aan word je geleerd hoe je jezelf staande kunt houden in de buitenwereld, maar hoeveel heb je eigenlijk geleerd over je binnenwereld? De kans is groot dat je in je opvoeding niet echt geleerd hebt om op innerlijke signalen te letten. Het hoognodige herken je vast wel…..pijn, een brok in je keel, je hart die sneller slaat, sneller ademen.

We kennen onze 5 zintuigen (zien, horen, ruiken, proeven, voelen) om de wereld om ons heen op te nemen, maar wist je dat we ook zintuigen (gebieden in onze hersenen) hebben om  de wereld in ons waar te nemen? Deze gebieden kun je trainen als je er aandacht aan besteedt en oefent. Je zult ervaren dat er veel meer valt te ontdekken in jezelf. Door je innerlijke zintuigen te trainen, versterk je je gevoel en weet je beter wie je bent en wat je wilt.

 

Betere keuzes maken met spiertesten

Spiertesten is een manier om uiteenlopende antwoorden in jezelf te vinden. Met dit hulpmiddel betrek je, naast het denken, ook de wijsheid van je lichaam in het maken van keuzes. Het denken is meestal bevooroordeeld en beïnvloed door (onbewuste) overtuigingen. Het lichaam is neutraal. Een sterke spier geeft aan of de electromagnetische doorstroming optimaal is, een zwakke spier duidt op onbalans. Door te werken met spiertesten versterk je je intuïtie en lukt het je om je eigen weg te vinden en te blijven gaan.

 

Blokkades vinden en behandelen met behulp van spiertesten

Je kunt het spiertesten gebruiken om helder te krijgen welke emoties of overtuigingen vast zitten in je lichaam. Met concrete tools krijg je helder welke blokkade ervoor zorgt dat je je onrustig voelt of waardoor de dingen niet gaat zoals je wilt dat ze gaan. Met behulp van het spiertesten krijg je de juiste bewustwording en kun je de blokkade behandelen.

 

Praktisch

De cursus is 1 dag van 10.00-16.00 en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking met spiertesten
  • Spiertesten op emoties
  • Spiertesten op overtuigingen

Het is een verzorgde dagworkshop inclusief koffie/thee, lekkers en een werkmap om daarna direct met de methode aan de slag te gaan. De investering bedraagt €150 incl. BTW.