Leren loslaten

 

“Pas als je loslaat wat niet bij je past, schep je ruimte voor jezelf”

Mensen zeggen dat loslaten moeilijk is….ontdek zelf hoe eenvoudig het is en hoe je jezelf en anderen kunt helpen bij het loslaten van gedachten en gevoelens die je ervan weerhouden het leven te leiden wat je wilt. In de Sedona methode voor loslaten zitten raakvlakken met mindfulness en meditatie, maar dan heel praktisch. Je leert je hoe je anders kunt omgaan met gedachten en emoties, waardoor je rust en vrijheid ervaart.

Herontdekken van je natuurlijk vermogen om los te laten

Vaak houden we negatieve gedachten en gevoelens in stand door hiervoor te vluchten, bijvoorbeeld door afleiding te zoeken, te vechten of ze weg te stoppen. De Sedona Methode brengt je op een vriendelijke manier weer terug naar de natuurlijke manier van werkelijk loslaten. Die mogelijkheid tot loslaten hebben we allemaal in ons, we hebben het alleen afgeleerd en/of we herkennen het niet.

 

 “De Sedona methode voor loslaten is een techniek die je elk moment ‘on the spot’ kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties”

 

Wat brengt loslaten als vaardigheid?

De resultaten van de Sedona methode zijn stress verlagend en inzicht gevend. Als je de methode leert toepassen ga je al snel merken dat er in je leven op allerlei manieren dingen veranderen.

  • Je kunt beter ontspannen
  • Voelt je energieker en positiever
  • Je gaat ruimere mogelijkheden zien
  • En kunt beter naar je intuïtie luisteren

 

Praktisch

Basis workshop Leren loslaten

In deze workshop maak je kennis met de uitgangspunten van de methode en leer je de basis van de techniek. We gaan aan de slag met verwelkomen en je ontdekt verborgen bestuurders. Het is een verzorgde dagworkshop inclusief koffie/thee, lekkers en een werkmap om daarna direct met de methode aan de slag te gaan. De investering bedraagt €150 incl. BTW.

 “Een training met volop ruimte om los te laten, bijzondere opdrachten en vooral veel oefenen en humor”

 

Op aanvraag: Verdiepingsworkshop Leren loslaten met Sedona

In deze workshop leer je spelen met de vragen en je ontdekt aanvullende technieken om nog beter los te laten, onder andere door twee conflicterende stellingen samen te brengen en naar de kern van een probleem te duiken. Het is een verzorgde dagworkshop inclusief koffie/thee, lekkers en een werkmap om daarna direct met de nieuwe kennis aan de slag te gaan. De investering bedraagt €150 incl. BTW.

 

Zie de agenda voor de data