Teamworkshop: Ken je Collega

Geef jezelf en je team een boost door deel te nemen aan een workshop vol inzichten en inspiratie om effectiever, plezieriger en makkelijker samen te werken.

 

Welk type ben jij en welk type is je collega?

Ontdek welk type je bent en doorzie wat je doet, waarom je het doet en wat dat betekent voor je collega’s. In deze workshop krijg je samen met je collega’s helder welk karaktertype je laat zien in het werk. Help elkaar door feedback te geven en krijg mooie en soms misschien confronterende inzichten. Deze inzichten helpen jullie om het gedrag van elkaar beter te begrijpen.

 

En hoe zijn jullie als team onverslaanbaar?

Hoe fijn is het als je op je werk ingezet wordt op je kwaliteiten en kunt doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt? Dat je inziet dat er een samenspel is tussen de verschillende karakters en hoe je daar samen de balans in vindt.

Als jullie binnen het team helder hebben waar ieders kwaliteiten en valkuilen liggen, krijgt de samenwerking en onderlinge communicatie een verdieping. Je kunt elkaar helpen om verborgen talenten te ontwikkelen, elkaars valkuilen op te vangen, makkelijker hulp te vragen en te geven of beter je grenzen aan te geven in situaties die lastig voor je zijn.

 

De workshop zelf

Neem de tijd om naar jezelf te kijken en leer je collega’s beter kennen. Word sterker als team door jezelf kwetsbaar op te stellen, elkaar vertrouwen en waardering te geven en jullie kwaliteiten te vieren. Deze originele workshop is twee dagdelen die aansluitend of los van elkaar gegeven kunnen worden. De workshop wordt op positieve en empathische wijze gegeven door twee ervaren Enneagram trainers en coaches.

Praktisch

De workshop kan op maat ingericht worden variërend van 2 uur tot 2 dagdelen afhankelijk van het doel, de gewenste diepgang en individuele aandacht. De workshop is geschikt voor teams tussen de 6 en 16 personen (de FUN variant is ook geschikt voor grote groepen).

De workshop kan zowel online als fysiek gegeven worden. Richtprijs voor een dagdeel is €800,-. Neem contact op voor aanvullende informatie en een maatwerk aanbieding.

 

Ken je collega FUN

Daarnaast is het mogelijk de workshop in een FUN variant te geven, waarin kennis en inzichten afwisselen met actieve teambuilding activiteiten. Hiervoor hebben we een samenwerking met een evenementenbureau in Eindhoven (Relactive Events).