Groeien met het Enneagram

 

Wie ben je echt?
Mensen zijn enorm complex en dynamisch, terwijl ons denken juist heel erg gericht is. Het is dan ook heel moeilijk om een goed en waarheidsgetrouw beeld van jezelf te vormen. Zelfs als je denkt te weten wie je bent, kun je daar nog je vraagtekens bij zetten. Als je jezelf goed observeert, zie je dat je jezelf nogal eens tegenspreekt of tegengesteld gedrag laat zien.
De wetenschap heeft allang aangetoond dat zowel onze zintuigen als onze hersenen er heel vaak naast zitten. Belangrijk is dus om te blijven waarnemen en open te staan voor nieuwe ideeën, beelden en verhalen over onszelf.

Je hebt alles in je
In de veelheid aan aspecten die samenkomen in jou als menselijk wezen. Jouw persoonlijkheid, jouw energie, alles waar je je bewust van bent en alles waar je je onbewust van bent. Alles heeft invloed op hoe je denkt, voelt en handelt. Ben je daar nieuwsgierig naar? Dan laat ik je graag kennis maken met het holistische model ‘het enneagram’. Het enneagram is een model waarin ontzettend veel aspecten van ons mens-zijn te ontdekken zijn. Tegelijkertijd is het een heel praktisch model waardoor je er gelijk mee aan de slag kunt.

 

Hoe vind je je weg?
Het enneagram is een soort routekaart. Je vertrekpunt is je dominante persoonlijkheidstype en vanuit dat punt ga je onderweg. Welke vleugeltypes heb je om in te zetten. Hoe gedraag je je onder stress? Waar komt ruimte voor als je ontspannen bent? En wat stuurt dit alles aan, welke drijfveren, gedachten en emoties hebben invloed op de keuzes die je maakt en het gedrag wat je laat zien?

Klaar om te ontdekken?
Ga op weg en kom naar een workshop waarin je zelf kunt ervaren wat het enneagram jou duidelijk wil maken.

 

Wat haal je eruit?
Je maakt kennis met een krachtig model voor persoonlijke transformatie

  • Je weet wat je dominante persoonlijkheidstype is
  • Je weet welke drijfveren, gedachten en emoties dit type aansturen
  • Je weet tot welke types je toegang hebt om jezelf verder te ontwikkelen
  • En misschien krijg je wel zicht op welk type energie van nature het best bij je aansluit

 

Praktisch

De workshop start om 19.15 en duurt ca. 2,5 uur.

Kosten €59,- incl. koffie/thee en lekkers