Kleur je karakter

De workshop 'Kleur je Karakter' is een interessante en creatieve workshop die je veel nieuwe inzichten geeft in jezelf en bijvoorbeeld je vrienden of collega's. Je maakt in deze workshop kennis met de vele toepassingsmogelijkheden van het Enneagram en we houden het luchtig door het symbool in te kleuren.

Het Enneagram is een heel krachtig, maar tegelijkertijd ook een toegankelijk en leuk model om mee te werken.

  • Het geeft heel snel op een diep niveau inzicht in de onbewuste motivatie voor gedrag. Je komt erachter waarom je vaak hetzelfde gedrag vertoont en waarom je dat moeilijk kunt veranderen.
  • Het geeft je inzicht in je persoonlijkheid en welke aspecten je verder kunt ontwikkelen om te groeien.
  • Het geeft je een beter begrip van anderen waardoor je meer verbinding, een betere communicatie en samenwerking kunt ervaren.

Maak op een creatieve manier kennis met het Enneagram door het in te kleuren! Welke kleur geef jij de verschillende vlakken in het Enneagram en wat heeft het je te zeggen?

In de workshop ‘Kleur je karakter’ ontdek je de kracht en dynamiek van het Enneagram, je krijgt een indruk van de historie en de vele toepassingsmogelijkheden van het Enneagram en je maakt kennis met de 9 verschillende Enneatypes. Ben je een leider of een winnaar of eerder een loyalist of optimist? En hoe kan deze kennis jou helpen om je doelen te bereiken?