Reviews

Individuele coaching

Ik vond het een bijzondere ervaring gisteren. Wat het voor mij heel krachtig maakte is dat ik, op jouw aanwijzingen, daadwerkelijk zélf ging doen en letterlijk voelde gebeuren. Dank!

Patricia

Ik herken ’t nu!
Sabine heeft mij een paar jaar terug begeleid en in het traject werd het duidelijk dat mijn levensdoeltype, type 8 de leider is. Tot die tijd was ik me er niet van bewust dat de eigenschappen van dit type zo bij me horen dat het voor mij nodig was om daar meer gestalte aan te geven. Ik leef nu helemaal mijn type en voel me beter en krachtiger dan ooit.

Irene

Ik ben zo blij dat ik jou heb ontmoet ik voel me weer echt helemaal mezelf, ik ben weer in contact met het vrolijke meisje dat altijd al in me zat.

Marielle

Het traject heeft me vooral gebracht dat ik mezelf beter leerde kennen waardoor ik beter de problemen met mijn zoon aankon en stappen kon zetten in mijn carrière. Door jouw coaching ben ik meer in contact met de subtiele signalen die ik krijg en ik heb minder last van een behoefte aan controleren. In de relatie met zoon ervaar ik meer rust, ik kan beter laten. Ook heb ik stukken uit mijn jeugd kunnen verwerken waardoor ik beter om kan gaan met de uitdagingen in het leven. Ik maak nu zelfs stappen in mijn werk waar ik eerder niet aan durfde te denken!

Monique

Een traject bij Sabine heeft eraan bijgedragen dat ik me sterker voel, minder lang uit het veld geslagen ben bij tegenslag. Ik voel me lichter, rustiger, evenwichtiger. Alsof er belastende lagen ‘afgepeld’ zijn. Ik ben krachtiger en kan beter keuzes maken om stappen te (onder) nemen.

Sabine als coach heb ik ervaren als rustgevend, zeer betrokken, meedenkend en goed op de hoogte van kennis en technieken.

Anita

Ik had al vaker wat gelezen over Enneagram en individuele coaching leek mij een mooie manier om er achter te komen waar mijn hart ligt in werk. Ik heb de technieken als zeer boeiend ervaren en ook verhelderend. Als coach en als persoon heb ik jou als heel erg prettig ervaren, integer en oprecht.
De coaching heeft mij ondersteund in een aantal essentiële veranderingen in mijn privé leven zoals een nieuwe relatie, een verhuizing en een nieuwe werkomgeving. Vooral heb ik meer van mezelf leren houden en kan ik eindelijk ook geloven dat iemand van mij houdt.

Marion

Door jouw coaching komt het beste in mij naar boven. Ik kan beter bij mezelf blijven en heb meer vertrouwen. Je hebt me geholpen om lastige stukken uit mijn jeugd te verwerken waardoor mijn ontwikkeling nu weer goed verloopt. Ik ervaar meer balans en maak betere keuzes voor mezelf. Je hebt me laten zien waartoe ik in staat ben en daar ben ik dankbaar voor. Als coach vind ik je sterk empathisch, duidelijk en zorgzaam.

Yolanda

Wat jouw coaching me vooral heeft opgeleverd is om te vertrouwen op je eigen instinct. Wat ik ingezien heb is dat je ook 'last' kunt hebben van wat er in je vorige levens is gebeurd. Voor mij was de combinatie van treffende inzichten uit mijn onbewuste met de reguliere gezondheidszorg een hele goede. Waar ik bij jou achterkwam, kon ik bij de psycholoog aankaarten en weer verder mee gaan.

Jeannette

Ik heb echt veel gehad aan jouw coaching, je hebt me kennis laten maken met nieuwe kanten in mezelf, waardoor ik nu beter in contact sta met mijn gevoel en dat is heel fijn in de relatie met mezelf en de mensen om mij heen! Daarom wilde ik ook met jou aan de slag, met mijn denken kwam ik niet door de onrust waar ik in zat. Ik voel me nu rustiger en meer in balans en heb duidelijk stappen gezet in mijn ontwikkeling.

Kees

In het begin was ik erg sceptisch over het spiertesten, maar al snel was ik overtuigd dat ik hiermee de inzichten zou krijgen die ik nodig had om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb oude stukken losgelaten en ben vooral meer open gaan staan voor het onbekende en om te leren. Ik krijg nu heel vaak terug dat mensen vinden dat ik zo ontzettend gegroeid ben en ik voel ook steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn mogelijkheden.

Rob

Het traject heeft me vooral ruimte gegeven, ik heb oude patronen los kunnen laten en mezelf verder kunnen ontwikkelen. Het lijkt alsof er oude laagjes zijn afgepeld waardoor ik meer rust ervaar en door kan.

Vera

Een traject bij Sabine heeft opgeleverd dat ik meer inzicht heb in mijn persoonlijkheid en dat ik weet wat bij mij past. Ik heb overlevings-strategieën uit het verleden losgelaten waardoor ik nu beter mezelf kan zijn. Ik ga nu met zelfvertrouwen om met de dingen die op me af komen. Sabine is een rustige coach die je goed aanvoelt en je helpt om de antwoorden te vinden die al in jezelf aanwezig zijn.

Iris

Workshop Ken je Collega

Korein

Ik ga de workshop zeker aanbevelen bij mijn collega`s leidinggevenden. De workshop was interessant en leerzaam en het is leuk om de types te herkennen in jezelf en je collega’s. Er was een open sfeer en ruimte voor iedereen. Jullie straalden rust uit en gaven een heel duidelijke uitleg, fijn ook dat jullie persoonlijke ervaringen deelden zodat er volop herkenning was!

HLB Van Daal

De workshop is leuk georganiseerd en wordt enthousiast gegeven door de trainers. Ik heb mijn nieuwe collega's op een originele manier beter leren kennen, vertelt een medewerker van HLB Van Daal adviseurs en accountants als reactie op de workshop.

Workshop Je gaat het pas zien als je het doorhebt

Nicole

Het waren echt hele leuke en leerzame avonden! Ik ben blij dat ik die aan mezelf cadeau heb gedaan. Het is echt heel bijzonder maar er is na de vorige keer al een soort ontwikkeling op gang gekomen. Ik kan ineens echt veel rustiger blijven waar ik voorheen uit m’n vel spatte.

Sabine

Wat hebben jullie enorm veel kennis gedeeld en het heeft zoveel inzichten opgeleverd! Ik zie nu welke patronen op de voorgrond staan, maar ik zie ook wat er onderliggend in mij te ontwikkelen is. Ik heb ervan genoten en ben blij met de processen die deze workshop in gang heeft gezet.

Workshop Loslaat methode Sedona

Tony

“De avond had een mooie opbouw, steeds gaat er weer een deurtje open waardoor je anders gaat kijken naar loslaten. De fysieke oefeningen geven direct bewustwording en zijn een leuke afwisseling.”

Carin

“Het was heel praktisch en to-the point, niet zweverig zoals ik had verwacht.”

Nicole

“Wat een interessante ervaring, ik ben geïnspireerd en nieuwsgierig naar meer.”

Workshop Kleur je Karakter

Roos

‘’Echt heel erg bedankt voor deze workshop! De expertise en het enthousiasme over het enneagram waren zichtbaar en voelbaar! Jullie zijn ook ‘n mooi team samen! Thx en ga zeker zo door!!”

Jan

Ik dacht eerst weer zo’n modelletje met van die types en was sceptisch, maar ik was aangenaam verrast en heb leuke inzichten gekregen, bedankt!