Over mij

 

 

Over Sabine Spitzer

Transformeren? Daar weet ik alles van! Ik ben trainer en coach en zet mijn kennis en ervaring in om zelfkennis te stimuleren en ontwikkeling in gang te zetten. Echt jezelf zijn en doen wat bij je past geeft zoveel vreugde, ruimte en vrijheid!

Echte transformatie lukt alleen vanuit je kern en daarvoor dien je jezelf op een dieper niveau te leren kennen, te leren luisteren naar jezelf en te voelen. Door bewust te werken met je gedachten, overtuigingen en gevoelens ontdek je wat bij jou past en ervaar je meer balans en rust.

 

Ontdek je unieke zelf en bewandel je eigen ontwikkelpad

Het is mijn kracht om samen met jou helder te krijgen wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Ik gebruik verschillende technieken die ik ervaren en geleerd heb door de jaren heen en die mij veel inzichten en groei gebracht hebben. Mijn kennis is een combinatie van een praktische kijk, psychologische kennis en een spirituele visie. Hierdoor kan ik dingen zien en uitleggen vanuit een andere en originele blik.

Een belangrijk model waar ik mee werk is het Enneagram, vooral bekend als persoonlijkheidsmodel, maar het biedt veel verdieping in lagen en modellen en helpt jou te ontdekken wat je potentieel is.

 

Werken met het Enneagram brengt je in beweging als je vastzit in je ontwikkeling en het versterkt en versnelt je ontwikkeling als je al goed in je vel zit. 

 

Specialisaties:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Coaching in werk (re-integratie, jobcoaching)
  • Coaching voor mensen met autisme

 

Thema's

  • Leren voelen
  • Verwerken van oude ervaringen
  • Perfectionisme en angsten

Ik ben aangesloten bij het CAT-collectief en heb het:

Year license 2023 licensed alternative therapist level 4​​