Over mij

Coachingskamer Eindhoven is opgericht door Sabine Lodewijks en is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties.

Zie hiervoor Over mij/Samenwerkingen

 

 

Over Sabine Lodewijks

Transformeren? Daar weet ik alles van! Ik ben trainer en coach en zet mijn kennis en ervaring in om zelfkennis te stimuleren en ontwikkeling in gang te zetten. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen ontwikkelpad, lijkt het je niet geweldig om echt jezelf te zijn en te doen wat bij je past?

Echte transformatie lukt alleen vanuit je kern en daarvoor dien je jezelf op een dieper niveau te leren kennen, te leren luisteren naar jezelf en te voelen. Door bewust te werken met je gedachten, overtuigingen en gevoelens ontdek je wat bij jou past en ervaar je meer balans en rust.

 

Het is mijn kracht om samen met jou helder te krijgen wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Ik gebruik verschillende technieken die ik ervaren en geleerd heb door de jaren heen en die mij veel inzichten en groei gebracht hebben. Mijn kennis is een combinatie van een praktische kijk, psychologische kennis en een spirituele visie. Hierdoor kan ik dingen zien en uitleggen vanuit een andere en originele blik.

Een belangrijk model waar ik mee werk is het Enneagram, vooral bekend als persoonlijkheidsmodel, maar het biedt veel verdieping in lagen en modellen en helpt jou te ontdekken wat je potentieel is.

Werken met het Enneagram brengt je in beweging als je vastzit in je ontwikkeling en het versterkt en versnelt je ontwikkeling als je al goed in je vel zit. 

 

Mijn specialisaties:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Coaching in werk (re-integratie, jobcoaching)
  • Coaching voor mensen met autisme
caret-down caret-up caret-left caret-right
Anita

Een traject bij Sabine heeft eraan bijgedragen dat ik me sterker voel, minder lang uit het veld geslagen ben bij tegenslag. Ik voel me lichter, rustiger, evenwichtiger. Alsof er belastende lagen ‘afgepeld’ zijn. Ik ben krachtiger en kan beter keuzes maken om stappen te (onder) nemen.

Sabine als coach heb ik ervaren als rustgevend, zeer betrokken, meedenkend en goed op de hoogte van kennis en technieken.

Iris

Een traject bij Sabine heeft opgeleverd dat ik meer inzicht heb in mijn persoonlijkheid en dat ik weet wat bij mij past. Ik heb overlevings-strategieën uit het verleden losgelaten waardoor ik nu beter mezelf kan zijn. Ik ga nu met zelfvertrouwen om met de dingen die op me af komen.

Sabine is een rustige coach die je goed aanvoelt en je helpt om de antwoorden te vinden die al in jezelf aanwezig zijn.