Over mij

 

 

Als trainer en coach zet ik mijn kennis en ervaring in om zelfkennis te stimuleren en ontwikkeling in gang te zetten. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen ontwikkelpad, lijkt het je niet geweldig om helemaal jezelf te zijn en alles te kunnen doen wat bij je past?

Echte groei lukt alleen vanuit je natuurlijke aanleg en daarvoor is het essentieel dat je jezelf op een dieper niveau leert kennen, goed luistert naar jezelf en door aandacht te geven aan wat je voelt.

 

Het is mijn kracht om samen met jou helder te krijgen wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Ik gebruik verschillende technieken die ik ervaren en geleerd heb door de jaren heen en die mij veel inzicht en groei gebracht hebben. Mijn kennis is een combinatie van een praktische aanpak, een goed aanvoelend vermogen en creativiteit in oplossingen.

Een belangrijk model waar ik mee werk is het enneagram, vooral bekend als persoonlijkheidsmodel, maar het biedt veel verdieping in lagen en modellen en helpt jou te ontdekken wat je potentieel is.

Werken met het enneagram brengt je in beweging als je vastzit in je ontwikkeling en het versterkt en versnelt je ontwikkeling als je al goed in je vel zit. 

 

Specialisaties:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Coaching in werk (re-integratie, jobcoaching)
  • Coaching voor mensen met autisme

 

Thema's

  • Groei en ontwikkeling
  • Verwerken van oude ervaringen
  • Perfectionisme, controle en angsten

 

Ik ben aangesloten bij het CAT-collectief en heb het:

Year license 2023 licensed alternative therapist level 4​​