Samenwerkingen

Om klanten een gevarieerd en kwalitatief sterk aanbod te doen werkt Coachingskamer Eindhoven samen met een aantal organisaties:

QMandS

Coachingskamer Eindhoven is één van de merken van QMandS. Andere merken zijn: Be Relactive Events, Duurzaam Uitje en Meetings Incentives Eindhoven.

Het bedrijf QMandS B.V., één van de grootste evenementenbureaus voor groepsuitjes in regio Eindhoven is in 2010 gestart door passie en interesse in groepsuitjes, teamtraining en (event)marketing én met het geloof door samen te werken verder te komen. Daarom werken zij sinds 2011 intensief  samen met de Be Event Group en ontwikkelen continue nieuwe uitjes, concepten en ideeën in de groepsuitjes markt. Samen met QMandS biedt Coachingskamer Eindhoven producten aan waarin workshops en trainingen gecombineerd worden met actieve en leuke activiteiten. Fun & Verdieping gecombineerd!

Enneagram College

Een groot deel van de kennis en technieken van Coachingskamer Eindhoven komen van het Enneagram College. Willem Jan van de Wetering is* een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van ruim 50 boeken op dit gebied en geeft lezingen, trainingen en opleidingen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het Enneagram. De EIK-methode (Enneagram IntegratieKunde) die Willem Jan ontwikkelde wordt ingezet om je bij jouw kern te brengen. De meeste mensen zijn in hun leven van karakter veranderd door wat ze hebben meegemaakt. Die verandering komt voort uit een overlevingsstrategie. Die aanpak helpt even maar nooit lang. Echte problemen kun je alleen oplossen vanuit je essentie, vanuit diegene die je echt bent. Coaching en begeleiding helpen je om blokkades op te ruimen, problemen aan te pakken en vanuit je kracht puin te ruimen.

*27 juli 2019 is Willem Jan van de Wetering helaas overleden, het Enneagram College en zijn gedachtegoed wordt momenteel voortgezet door zijn vrouw Marianne Meijer en verschillende coaches en trainers die hij heeft opgeleid binnen zijn school.

We are Youmen ('Human')

Youmen is een samenwerking van een aantal Enneagram coaches en trainers met elk hun eigen specifieke kennis en achtergrond. Het Enneagram College maakt hier ook deel van uit. Binnen dit collectief is het Transformatiemodel ontwikkeld specifiek voor ontwikkeltrajecten voor teams.

Parelss

Samen met Marielle Stolker van Parelss Communicatie & Coaching heeft Coachingskamer Eindhoven verschillende workshops ontwikkeld voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Zie hiervoor onze workshops.