Transformatiewerk

Ontwikkel jezelf verder

Ga nog een laagje dieper en leer zelf te werken met de technieken uit een kerntraject. In deze sessies leer je beter voelen en afstemmen op de subtiele energie van jezelf. We bieden je hulpmiddelen om te vertalen en onderscheiden wat je waarneemt en je leert om hier doorheen te werken door het toe te laten. Want alles wat wij niet verwerken slaan we op als spanning. Door bewust te ontladen, ervaar je meer balans en rust en bovendien ontwikkel je je sneller en kun je meer bereiken in het leven.

De inhoud van deze sessies hangt af van wat je wilt en nodig hebt, je kunt denken aan het volgende

  • zelf leren werken met technieken uit het kerntransformatie traject
  • losse sessies op hardnekkige thema's
  • begeleiding bij spirituele ontwikkeling

Transformeren

Transformeren is het flexibeler en lichter maken, ofwel vrijkomen, van je persoonlijkheid waardoor er steeds meer ruimte komt voor het in contact komen met je essentie en het benutten van je volledige potentieel. Ontwikkel jezelf en ervaar eenheid en vrijheid.

Het enneagram: psychologie meets spirituatliteit

Een van de diepzinnige lessen van het enneagram is dat psychologische integratie en spirituele realisatie hand in hand gaan. Zonder spiritualiteit kan psychologie ons niet werkelijk vrijmaken of ons naar onze diepste waarheden over onszelf leiden, en zonder psychologie kan spiritualiteit tot grootheidswaan, illusies en vluchten uit de realiteit leiden. Daarom werk ik graag met het enneagram, het brengt bezieling en de praktijk van alledag samen.