Traject Kerntransformatie: de EIK-methode

Verbind je met jezelf en leer jezelf beter kennen!

Dit is een traject waarbij je je persoonlijkheid laagje voor laagje afpelt om te ontdekken wat je kern is. We verwijderen blokkades die je beperken. Je krijgt meer zicht op je gedachten en overtuigingen en je komt beter in contact met je gevoelens en emoties. Door constructief hiermee te werken word je persoonlijkheid flexibeler en meer transparant. Vanuit een betere verbinding met jezelf, ervaar je meer rust en kun je betere keuzes maken. Je ziet wie je bent, wat je potentie is, weet wat je wilt en kunt sneller groeien.

Balans in je leven vind je alleen door de verbinding met jezelf te herstellen

De balans herstellen

In dit traject breng je je huidige persoonlijkheidsstructuur in beeld. Vaak blijkt dat er sprake is van een onbalans: bepaalde eigenschappen zijn dominant aanwezig, terwijl andere delen onvoldoende ontwikkeld zijn. We breken wat structuren af en we bouwen nieuwe op. De balans in je persoonlijkheid wordt hersteld en ook de balans tussen je denken, voelen en doen. Kerntransformatie is een snelle en effectieve methode om goed zicht te krijgen op jezelf en het onbewuste proces waar je in zit. Je weet wie je bent, waar je echte kracht ligt, herkent je valkuilen en ben stabieler en sterker.

Wat maakt Kerntransformatie anders

Kerntransformatie is een combinatie van het enneagram gecombineerd met diverse andere methoden en modellen, waaronder NEI, NLP en EFT geïntegreerd in een protocol. Het is gericht op het snel opsporen van onbewuste blokkades, zoals onverwerkte emoties en overtuigingen.

Waarin deze coachingsvorm zich onderscheidt is dat gesprekken slechts een deel zijn van de werkvorm. Praten en piekeren over je problemen heb je meestal al genoeg gedaan. In sessies communiceren we middels spiertesten met je onbewuste waardoor je zicht krijgt op wat de onderliggende oorzaak is van de problemen waar je nu mee kampt.

** Dit traject is bekend als EIK-traject (Enneagram Integratie Kunde) van het Enneagram College

 

Speciaal protocol voor burn-out

Het traject Kerntransformatie is zeer geschikt om herstel bij burn-out te ondersteunen, er is een speciaal ontwikkeld protocol om sneller en beter te herstellen van een burn-out. Doel van dit traject is om de balans te herstellen en je weer in je kracht te zetten zodat je de juiste keuzes kunt maken en het makkelijker is om herstelgedrag in te zetten. Dit traject bestaat uit 10 sessies die wekelijks plaatsvinden.

 

Praktisch

Coaching bij de Coachingskamer Eindhoven is individueel en maatwerk.
Het tarief voor een particuliere sessie* bedraagt € 80 voor 60 minuten. Een sessie duurt 60-90 minuten.
Om eerst kennis te kunnen maken met elkaar, bied ik kosteloos een kennismaking sessie aan van 30 minuten

*Zakelijke tarieven bedragen €110,- per uur excl. BTW

Vanuit welk type sta jij in je kracht en kun je je optimaal ontwikkelen?