Teamworkshop: Rad van Gedrag

 

“Naast fysiek overleven is de grootste behoefte van de mens psychologisch overleven: om begrepen, erkend, bevestigd en gewaardeerd te worden.” (Stephen Covey)

 

Herken je basispatronen van denken, voelen en doen

In deze workshop maak je kennis met terugkerende patronen in gedrag. Wat zit er achter je drijfveren? Hoe worden drijfveren gevormd en wat betekent dat voor je gedrag? Ontdek je patronen en krijg zicht op waarom je doet wat je doet.

Bijvoorbeeld: als je iemand bent die graag andere mensen helpt, dan herken je het waarschijnlijk ook dat je het fijn vindt om waardering hiervoor te krijgen. Als die waardering uitblijft, wat gebeurt er dan met je? Voel je je gekwetst of teleurgesteld?

In de workshop leren we je welk verlangen er achter je behoefte zit om er voor anderen te zijn.

Nog een voorbeeld: heb je je zaken graag op orde en werk je gestructureerd, dan herken je het waarschijnlijk ook dat je je kan storen aan collega’s die minder punctueel zijn. Hoe kan je leren de lat wat minder hoog te leggen als het een last voor je wordt? En hoe kunnen je collega’s je daarbij helpen?

Op dit soort thema’s bieden we inzichten en inspiratie in de workshop Rad van Gedrag.

 

Eerst begrijpen, dan begrepen worden

Deze workshop zorgt ervoor dat je meer begrip krijgt voor jezelf en je collega’s. De inzichten resulteren in een fijnere samenwerking binnen een team. Er is meer begrip en respect onderling waardoor er een betere basis gevormd wordt voor succes en plezier!

Praktisch

De workshop kan op maat ingericht worden variërend van 2 uur tot 2 dagdelen afhankelijk van het doel, de gewenste diepgang en individuele aandacht. De workshop is geschikt voor teams tussen de 6 en 12 personen (meer in overleg).

De workshop kan zowel op locatie als extern gegeven worden. Richtprijs voor een dagdeel is €800,-. Neem contact op voor aanvullende informatie en een maatwerk aanbieding.