Ontdek jezelf met het enneagram

 

Welk type ben jij?
Je hebt verschillende kanten in jezelf en alles heeft invloed op hoe je denkt, wat je voelt en hoe je je gedraagt. Ben je daar nieuwsgierig naar? Dan laat ik je graag kennis maken met het enneagram. Het enneagram is een model waarin je ontzettend veel aspecten van jezelf als mens kunt ontdekken. Tegelijkertijd is het een heel praktisch model waardoor je er gelijk mee aan de slag kunt.

Negen patronen
Patronen in onze persoonlijkheid bestaan uit overtuigingen, emoties en gedachten die je aanzetten tot gedrag. In het enneagram zitten 9 hoofdpatronen. Je hebt het potentieel om zeker 5 patronen te integreren in je persoonlijkheid. Om dit te bereiken is het essentieel om nieuwsgierig naar jezelf te blijven.

 

Hoe vind je je weg?
Het enneagram is een soort routekaart. Je vertrekpunt is je dominante persoonlijkheidstype en vanuit dat punt ga je onderweg. Welke vleugeltypes heb je om in te zetten. Hoe gedraag je je onder stress? Waar komt ruimte voor als je ontspannen bent? En wat stuurt dit alles aan, welke drijfveren, gedachten en emoties hebben invloed op de keuzes die je maakt?

Klaar om te ontdekken?
Ga op weg en kom naar een workshop waarin je zelf kunt ervaren wat het enneagram jou kan leren.

 

Wat haal je eruit?
Je maakt kennis met een krachtig model voor persoonlijke groei. Na afloop van de workshop:

  • weet je wat je dominante persoonlijkheidstype is
  • je weet welke drijfveren, overtuigingen en emoties dit type aansturen
  • je weet tot welke vier andere types je toegang hebt om jezelf verder te ontwikkelen
  • en misschien krijg je wel zicht op welk type van nature het best bij je aansluit

 

Praktisch

Deze dagworkshop duurt van 10.00-16.00 en de investering bedraagt €150,- incl BTW. Het is een verzorgde workshop inclusief koffie/thee en lekkers.