Samenwerkingen

Om klanten een gevarieerd en kwalitatief sterk aanbod te doen werkt Coachingskamer Eindhoven samen met een aantal partners:

Connected by EL

EL verbindt, raakt en transformeert. EL is een samenwerkingsverband tussen (enneagram) coaches die leiden naar leven en werken vol zingeving en groei. Binnen EL helpen coaches elkaar verder om een optimale bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie. De manier van samenwerken is open, gelijkwaardig, onderzoekend en inspirerend.

Parelss

Coach jouw welzijn. Parelss brengt verbinding voor welzijn in de body en de mind. Je ervaart ontspanning en krijgt inzicht in jezelf. Zo zet je stappen naar meer balans en voel je de verbinding met en in jezelf en met anderen! Vanaf 2014 heeft de samenwerking tussen Marielle Stolker van Parelss en Sabine van Coachingskamer een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Ze hebben verschillende workshops en coach technieken ontwikkeld voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Vanaf 2020 werkt Parelss ook vanuit Eindhoven. Parelss is connected by EL.

Motus Energy

Motus Energy’s mission is to take the other person one step further in his/her development. Everyone does this themselves and determines when he or she is ready. Coaching is the guidance that is needed at the right time to get moving easier. Once one is on the move, it is important to stay with your intuition, so that you develop yourself further. Motus Energy is connected by EL.

Met Jamila

Werken aan persoonlijke ontwikkeling kan je leven verrijken, wanneer jij daar tijd voor maakt! Confronterend, prikkelend en activerend vanuit een grote mate van betrokkenheid en inspiratie. Vanuit kracht en liefde werken aan de doelen die jij jezelf stelt, dat zorgt ervoor dat jij je verlangens kunt vervullen. Elke verandering vraagt in de eerste plaats om durven reflecteren, daarnaast is het nodig om de verandering daadwerkelijk in te zetten en tot transformatie te komen. Jamila is connected by EL.

 

We are Youmen ('Human')

Youmen is een samenwerking van een aantal Enneagram coaches en trainers met elk hun eigen specifieke kennis en achtergrond. Het Enneagram College maakt hier ook deel van uit. Binnen dit collectief is het Transformatiemodel ontwikkeld specifiek voor ontwikkeltrajecten voor teams.

Enneagram College

Een groot deel van de kennis en technieken van Coachingskamer Eindhoven komen van het Enneagram College. Willem Jan van de Wetering is* een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van ruim 50 boeken op dit gebied en geeft lezingen, trainingen en opleidingen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het Enneagram. De EIK-methode (Enneagram IntegratieKunde) die Willem Jan ontwikkelde wordt ingezet om je bij jouw kern te brengen. De meeste mensen zijn in hun leven van karakter veranderd door wat ze hebben meegemaakt. Die verandering komt voort uit een overlevingsstrategie. Die aanpak helpt even, maar nooit lang. Echte problemen kun je alleen oplossen vanuit je essentie, vanuit diegene die je echt bent.

*27 juli 2019 is Willem Jan van de Wetering helaas overleden, het Enneagram College en zijn gedachtegoed wordt momenteel voortgezet door zijn vrouw Marianne Meijer en verschillende coaches en trainers die hij heeft opgeleid binnen zijn school.