Hoe ontdek je de aanleg en kwaliteiten die nu al in je zitten?

  • Heb je het gevoel dat je hard werkt, maar onvoldoende groeit in het leven?
  • Ervaar je beperkende gedachten die je tegenhouden te doen wat je echt zou willen?
  • Heb je het idee dat je niet je volledige potentieel benut?

Als ervaren enneagram coach werk ik met de methode ‘Enneagram Integratie Kunde’ (EIK). Dit is een methode waarbij je in een aantal gesprekken je persoonlijkheid en je onderliggende potentieel in kaart brengt. Met deze methode ontdek je wat je belangrijkste kwaliteiten zijn en waar de ruimte zit voor groei en ontwikkeling, vanuit je natuurlijke aanleg.

Negen patronen

Patronen in onze persoonlijkheid bestaan uit overtuigingen, emoties en gedachten die je aanzetten tot gedrag. In het enneagram zitten 9 hoofdpatronen. Je hebt het potentieel om zeker 5 patronen te integreren in je persoonlijkheid. Om dit te bereiken is het essentieel om nieuwsgierig naar jezelf te blijven.

Hoe is het met jouw potentieel? Weet je welke patronen je al sterk ontwikkeld hebt en welke misschien nog onvoldoende bekend zijn voor je? En zijn er patronen die je groei belemmeren? Door meer patronen te integreren wordt je persoonlijkheid breder en  flexibeler, waardoor je je potentieel volledig gaat benutten en meer succes ervaart.

De balans herstellen

Het traject start met kijken hoe je nu als persoon in elkaar zit. Daarna duiken we in je onbewuste om te ontdekken wat blokkeert. Ik laat je zien waar je kracht zit, maar ook waar je jezelf saboteert. In de gesprekken is aandacht voor wat je denkt, doet en voelt zodat je volledig in balans komt en helder inzicht krijgt in jouw groeimogelijkheden.

Balans in je leven vind je alleen door de verbinding met jezelf te herstellen

Wat is EIK-coaching?

EIK is een combinatie van het enneagram gecombineerd met diverse andere methoden en modellen, geïntegreerd in een protocol. Het is gericht op het snel opsporen en verhelpen van onbewuste blokkades, zoals onverwerkte emoties en overtuigingen.

 

Praktisch

Een EIK-traject bestaat uit 5 gesprekken en de investering om je volle potentieel te gaan benutten bedraagt € 595,- incl. BTW.